Selasa, Mac 3 | By: ~Ummi Mujahid~

Hutang TAG yang tertangguh I

Salam petang selasa ;)

Hari ini sempatlah saya nak siapkan tag yang pernah saya terima sebelum ini dan baru diassignkan untuk dibuat. Punyalah lamanya tu nak siapkan ekk. Busy kalahkan menteri hehe :D

Oklah, ini tag I dr pn fatma a.k.a vouge2704

7 RANDOM FACTS ABOUT ME:
1. agak garang pada anak2 saudara dan sepupu, jugak anak murid tapi still baik hati (ahaks ye ke?)
2. suka mengajar dan belajar
3. kurang minat mengemas sebabnya alah pada debu(athma)
4. suka surfing internet, baca blog2 or news
5. sukakan suasana damai di tepi pantai
6. suka snap gambar di mana saja sejak ada kamera digital sendiri
7. kalau makan di kedai, suka pilih makanan yang tak dapat disediakan sendiri di rumah

7 THINGS THAT SCARE ME:
1. Allah swt
2. tempat tinggi tapi tak gayat tau
3. haiwan buas
4. penjahat
5. kaca (pernah kena jahit di kaki pasal terpijak masa kecik2 dulu ikut ayah ke surau)
6. pedang (senjata kan)
7. benda tajam

7 RANDOM MUSIC AT THE MOMENT:
1. Asmaul Husna
2. Buatmu Ibu
3. Your Mother
4. We will Not Go Down
5. you're my sweetie pie (dr blog kak zieha)
6. HIKMAH
7. al-mathurat Dr Badrul Amin

7 THINGS I SAY THE MOST:
1. Assalamualaikummmm (bila jumpa org)
2. mujahiiiiiiiiiiiiiid (bila panggil mujahid yang mula nakal)
3. habis tu??.. (gara2 budak banyak tanya)
4. hmmmm
5. yelah tu
6. deh
7. ye ke?

7 THINGS I TREASURE THE MOST:
1. Abang dan Mujahid
2. Kedua2 keluarga (mine and in law)
3. handphone
4. handbag dan purse
5. laptop
6. kunci rumah
7. kereta

7 “FIRST TIME” THINGS I EVER DID:
1. first time mengajar di sekolah '95, waktu tu lepas SPM tgh tunggu result
2. First time sampai di KUSZA, 11 Dis 95 masa temuduga utk dip IT tp lastly ditawarkan dip Intech. try tukar dpt SPK(sijil)
3. First time kerja di company swasta, lepas dip. itupun company masa praktikal dulu
4. first time hidup sendiri sebab kerja, menyewa kat Ladang tp akhirnya pindah ke rmh tokwan sblm berhenti kerja.
5. First time Abang call nak berkenalan, 23 Nov 04 jam 11+ malam, tak lama sebabnya bateri nak habis.
6. first time jumpa Abang di KL Sentral 4 Dis 04 bertemankan Mak Na, dia dengan Zul(kwn cyber saya yg kenalkan saya pd Abang)
7. first time dapat tahu mengandung, lepas balik dr sekolah 25 Julai 08, tester dah beli siangnya lagi, mcm tau2 saja. ;D

7 PEOPLE TO DO THIS:
tak terfikir dah mau kasi siapa lagi. sesapalah yg sudi menjawabnya

0 komen teman:

Catat Ulasan

...silalah berikan sebarang komen or teguran...

...terima kasih...