Selasa, Mac 3 | By: ~Ummi Mujahid~

Hutang TAG yang tertangguh II

Hutang tag dari Liyana a.k.a UmmiHusna

sebenarnya dah siap sama2 dengan yang lain tapi petang tu lupa pasang external hdd saya jadi tak dapat nak uploadkan gambar. ni dah ada, baca ajelah ye ;)


1. Do you think u're hot?
:hot?? bila hangat kot hehe ;p :

2. Upload your fav picture of u


3. Why do u like that picture?

:sebabnya saya makin rapat dengan mujahid, zuriat yang dinanti2kan :D gambar ni masa raya puasa tahun lalu, sedang nantikan walid mujahid start enjin kereta nak bertandang raya. lewat petang barulah dapat keluar beraya:

4. When was the last time u ate pizza?

:dah lama tak makan, tak ingatlah tapi kiranya bertahunlah:

5. The last song u listen to?

:Asmaul Husna:

6. What are u doing right now beside this?
:Menyusui Mujahid hingga lena (kalau tak, mana boleh menaip nih ;D)

7. What name u prefer beside yours?
Muhammad Usamah Mujahid dan Mohd Noor Azmi

People to tag:
1.Fatma
2.Ziela
3.Noni
4.Ziera
5.Fid

8. Who is no. 1? :My bestfriend from KUSZA:
9. No 3 is having relationship with? :me (my roommate masa kat Ummu Habibah dulu):
10.Say something about no 5 :my classmate yang still slim sejak zaman belajar sampailah beranak 1 ni, bakal dpt 2nd baby:
11. How about no 4 :roommate ziela, suka masak2, org Trg:
12. and no. 2 :roommate ziera, nama pun dah hampir sama, org N9:

0 komen teman:

Catat Ulasan

...silalah berikan sebarang komen or teguran...

...terima kasih...