Isnin, Februari 9 | By: ~Ummi Mujahid~

Aksi Mujahid memanjat tangga

Jom tengok mujahid memanjat tangga..






Tengok,nak ke mana tu??


Inilah kerusi goyang yang kami gunakan bila nak online.

1 komen teman:

Liana berkata...

Salam kak,

Hehehe...Mujahid dah semakin aktiv yer... Bila tengok Mujahid panjat tangga memang nampak budak dah beso... PAda hal baru jer 10 bln kan? Sama cam Husna, sib baik kat umah tak de tangga kak! Tp, Husna kalau takad turun dari sofa tu, laju jer... Yg paling best tu, dia tau pulak, kena turun kaki dulu! hehehe...

Baca entry akak kat bawah tu, teringat masa sy pergi cameron tahun lepas. MAsa tu Husna mabuk, mungkin jalan yg bengkok2 tu kot. Lepas dia muntah, dia tido kat lengan sy nak dekat 1jam setengah gak ler... Huis...Penatnya... MAna nak tahan Husna, pastu jalan pusing2 lagi, LAST2 UMMI PUN MABUK SEKALI..HEHEHE

P/S : Kak ada anugerah baru khas buat akak dan Mujahid.

Catat Ulasan

...silalah berikan sebarang komen or teguran...

...terima kasih...